IstraIN – Jutros se je u Rovinjskom Selu održao još jedan iz niza aktivnosti projekta Odvodnje- ured na gradilištu gdje su mještani predstavnike Odvodnje Rovinj, među kojima je bio i direktor Ognjen Pulić, mogli pitati o temi koja ih zanima.

Ispred tamošnjeg Doma kulture u kontinuitetu su pristizali stanovnici sa pitanjima, ali i žalbama.

“Invalid sam i teško ulazim u vlastito dvorište, a s autom ne mogu nikako. Već sam bila na u njihovom uredu u Rovinju, rekla sam i majstorima na ulici, ali ništa se još nije napravilo, a radovi su skoro gotovi” komentirala je jedna od mještanka koja je posjetila tzv. ured na gradilištu, a čiji je prilazni put u dvorište otežan nakon izvođenih iskopa.

Podsjetimo kako se navedeni projekt privodi kraju, a početkom prosinca se očekuje tehnički pregled nakon čega će se mještanima predati ugovori koji označavaju njihov početak obveze da se spoje na novoizgrađeni kanalizacijski sustav.

Da je bilo poteškoća, bilo je, priznaje direktor Pulić, ali često se negodovanja upućuju njima u Odvodnji, a prouzročili su ih drugi koji su neplanirano, ali paralelno krenuli s radovima, poput telekoma.

Ipak, vrijedi reći kako dovršetkom radova Rovinjsko Selo dobiva kanalizaciju, novi vodovod i najbrži internet kakav postoji na našem tržištu, napomenuo je Pulić.

O projektu i njegovom značaju, kratkom pregledu i budućim aktivnostima na Rovinj FM-u će govoriti investitor i izvođač radova u nadolazećem tjednu.