IstraIN – Nakon što je pretprošlog tjedna „Ured na gradilištu“ bio postavljen u Rovinjskom Selu, prošlu subotu Odvodnja Rovinj-Rovigno d.o.o. organizirala je Ured za stanovnike Borika i Bolničkog naselja.

Na postavljenom štandu, na lokaciji gradilišta Projekta prikupljanja, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Rovinj građani su mogli dobiti informacije kroz informativne i promotivne materijale, ali i od prisutnih stručnih osoba Odvodnje Rovinj-Rovigno d.o.o vezano za aktivnosti, rezultate Projekta, te informacije o uvjetima i ugovoru o priključenju na sustav javne odvodnje.

Kako protiču radovi u Boriku, Bolničkom i naselju Valsavie u današnjoj Eko Zoni na RovinjFM-u ispričao nam je Ognjen Pulić, direktor Odvodnje Rovinj-Rovigno. Prema trenutnoj situaciji radovi su u završnoj fazi, obavljen je tehnički pregled te je u tijeku otklanjanje manjih tehničkih nedostataka.

U Rovinjskom Selu je tehnički pregled zakazan za 05. prosinca, do kada bi trebali biti okončani svi radovi te će se tijekom prosinca javne površine dovoditi u prvobitno stanje, kazao je Pulić.